Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Χρήστο Μπαφέ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πλακωνόμαστε, μα την Παναγία θέλω οι Αγγελόπουλοι να είναι καλά»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Χρήστο Μπαφέ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πλακωνόμαστε, μα την Παναγία θέλω οι Αγγελόπουλοι να είναι καλά»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην κλήρωση για τους διαιτητές του τέταρτου τελικού της Basket League και είχε διάλογο με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Χρήστο Μπαφέ.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης υπήρξε μία μικρή ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι όμως… ενωτικός σε ατάκα του προς τον αθλητικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε τα εξής: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πλακωνόμαστε. Για το καλό του αθλήματος, για το καλό των χορηγών; Κόψατε τους δημοσιογράφους από το τσάρτερ επειδή δεν έγραψαν αυτά που έκανα με την Μακάμπι. Τι έκανα εγώ στους Αγγελόπουλους; Μα την Παναγία, θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά».

Μετά το τέλος της κλήρωσης δε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε και δηλώσεις για τους διαιτητές και τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ.

Η δήλωση του Γιαννακόπουλου

Ήρθαμε να δούμε εδώ τα κατσαρολικά πώς τα κάνουν, για να καταλάβουμε πώς βγαίνουν οι κληρώσεις των διαιτητών. Για να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια στο πώς σφυρίζει π.χ η κυρία Τσαρούχα όταν κάνει κάπως ο Ναν ζητώντας ένα φάουλ και παίρνει τεχνική ποινή και κάνοντας ακριβώς την ίδια κίνηση ο Γκος δεν παίρνει τεχνική ποινή.

Θέλαμε να καταλάβουμε ποια είναι τα κριτήρια, έγινε μέσα η κλήρωση, έχουν βγει τρεις διαιτητές. Θέλω να πιστεύω ότι θα σταθούν αυτή τη φορά στο ύψος των απαιτήσεων ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Από εκεί και πέρα δεν είναι τόσο αυτά, είναι και το κομμάτι της καταγραφής των υβριστικών, γιατί εγώ ξέρω ότι την 5η φορά πρέπει να σταματήσει ο αγώνας. Γιατί δεν τα καταγράφουν. Ο αγώνας ξεκινάει μία ώρα πριν όταν ξεκινάει ο αγώνας και τελειώνει μία ώρα μετά. Είμαι πολύ περίεργος. Αύριο θα καταγραφούν τα υβριστικά συνθήματα; Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι διατεθειμένος να μείνει εντός αγωνιστικού χώρου. Τα σφυρίγματα; Θα μπορούσα εγώ με τα πράσινα γυαλιά μου να τα βλέπω έτσι, θα μπορούσε κάποιος άλλος με τα κόκκινα να τα δει διαφορετικά. Αλλά τον κανονισμό πρέπει να τον ακολουθούμε όλοι μας. Άρα, θα καταγραφούν όλα τα υβριστικά συνθήματα; Θα διακόψει, όποιος διαιτητής, στο 5ο (σ.σ σύνθημα) να αδειάσει το γήπεδο; Θα διακόψει στο 6ο ή στο 7ο, όποτε λέει ο κανονισμός;

Εγώ εκεί θα είμαι και θα τα μετράω ένα-ένα. Και ελπίζω με παρουσία εισαγγελέα. Επίσης, ήρθε η ώρα να μπορέσουμε να φύγουμε και εμείς μία φορά από το ΣΕΦ στο τέλος του αγώνα, γιατί εγώ έχω χρειαστεί δύο φορές να φύγω στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Αυτό δεν θα γίνει αύριο. Περιμένω και από την πολιτεία, πρωτίστως, αλλά και από τον Ολυμπιακό, να σεβαστεί τους φιλοξενούμενους του. Όπως κάνει ο Παναθηναϊκός”.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 21:15.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις