Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δημήτρης Γραμμόζης: «Προσφεύγω στη δικαιοσύνη για δολοφονία χαρακτήρα» δήλωσε ο Έλληνας προπονητής

Δημήτρης Γραμμόζης: «Προσφεύγω στη δικαιοσύνη για δολοφονία χαρακτήρα» δήλωσε ο Έλληνας προπονητής

Ο προπονητής της Καϊζερσλάουτερν, Δημήτρης Γραμμόζης, προσφεύγει στη γερμανική δικαιοσύνη για να προστατέψει τ’ όνομα του από συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του σε τοπικά ΜΜΕ, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης υπέγραψε στις αρχές Δεκεμβρίου συμβόλαιο με την Καϊζερσλάουτερν έως το τέλος της φετινής σεζόν. Παραμονές της αναμέτρησης με την Σάλκε, ο 44χρονος Έλληνας προπονητής δεν έκρυψε την δυσφορία του για τα αβάσιμα σενάρια που τον θέλουν να έχει κακές σχέσεις με παίκτες του, αλλά και για το μέλλον του στη γερμανική ομάδα.

“Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί παράλογα πράγματα τα οποία είναι ψέματα. Αυτό είναι επιβλαβές για τη φήμη κάποιου, είναι δολοφονία χαρακτήρα, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά και έχω ήδη προχωρήσει το όλο θέμα”.

Μετά την ήττα της “Κάιζερ” από την Ζανκτ Πάουλι, κυκλοφόρησαν φήμες στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι ποδοσφαιριστές της Καϊζερσλάουτερν είναι αντίθετοι με την παρουσία του Δημήτρη Γραμμόζη στον σύλλογο, αλλά και πως ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

“Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να βλάψουν κάποιον προσωπικά. Δεν θα διαμαρτυρηθώ εάν μου ασκηθεί κριτική για μια ήττα, όμως είναι ότι χειρότερο να κρύβεσαι μέσα στην ανωνυμία του διαδικτύου και να επινοείς πράγματα» συμπλήρωσε φανερά εκνευρισμένος.

Να σημειωθεί πως η Καϊζερσλάουτερν προέρχεται από εφτά διαδοχικές ήττες και βρίσκεται στην 15η θέση στη βαθμολογία της Β΄ Γερμανίας. Ο πρώην προπονητή της Σάλκε και της Ντάρμσταντ έχει υποστεί τρεις εξ αυτών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις