Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Δημήτρης Ιτούδης: «Δική μου ιδέα να επιλέξουν τον Βασίλη Σπανούλη προπονητή στην Εθνική Ελλάδας»

Δημήτρης Ιτούδης: «Δική μου ιδέα να επιλέξουν τον Βασίλη Σπανούλη προπονητή στην Εθνική Ελλάδας»

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε πως το να αποτελέσει ο Βασίλης Σπανούλης το νέο προπονητή στην Εθνική Ελλάδας του μπάσκετ αποτέλεσε δική του ιδέα, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρει πως αυτό αποτελούσε επιθυμία του ίδιου από τότε που ήταν παίκτης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο «Meridian Sport» και αποκάλυψε πως η επιλογή του Βασίλη Σπανούλη στο ρόλο του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ ήταν δική του ιδέα, με τον πρώην τεχνικό της Φενέρ να τονίζει χαρακτηριστικά ότι πρέπει άπαντες να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της «γαλανόλευκης».

«Μίλησα μαζί του αμέσως μετά την πρόσληψή του. Ηταν μία πολύ καλή κίνηση και ήταν δική μου ιδέα να επιλέξουν τον Βασίλη. Ελπίζω να είμαστε ως χώρα και ως ομάδα όλοι μαζί στη νέα προσπάθεια και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και όσο περισσότερους παίκτες διαθέσιμους.

Από τότε που ήταν παίκτης το σκεφτόταν. Το ίδιο φαινόταν πως θα κάνει και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ήταν ξεκάθαρο. Αντίθετα, άλλοι σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης για παράδειγμα, ποτέ του δεν είχε τέτοια επιθυμία.

Ο Βασίλης και ο Σάρας όμως, ήταν ξεκάθαρο ότι το ήθελαν πολύ και τα κατάφεραν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις