Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Δημήτρης Ιτούδης και Εθνική Ελλάδας μπάσκετ δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί

Δημήτρης Ιτούδης και Εθνική Ελλάδας μπάσκετ δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ απέτυχε σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση. Ο πρόωρος αποκλεισμός από το Mundobasket 2023 δεν αποκλείται να φέρει εξελίξεις στον γαλονόλευκο πάγκο, με το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη να είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μοιάζει να έχει πολλές πιθανότητες παραμονής στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, μετά και τη νέα αποτυχία της γαλανόλευκης στο Mundobasket 2023.

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε το παγκόσμιο κύπελλο με τη χειρότερη θέση που είχε ποτέ στη διοργάνωση, τη 15η. Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε πως έχει συμβόλαιο γι ακόμη ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά δύσκολα αυτό θα εξαντληθεί.

O Βαγγέλης Λιόλιος πήρε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη νέα αποτυχία, μία τοποθέτηση που δείχνει πως θα υπάρξει αλλαγή προσώπου στον πάγκο, μιας και ο Δημήτρης Ιτούδης αποτέλεσε προσωπική επιλογή και πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΚ.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική απόφαση, αλλά όλα δείχνουν ότι η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ θα πορευτεί με νέο τεχνικό στο προολυμπιακό τουρνουά.

Εφόσον υπάρξει αλλάγη στον πάγκο, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο επικρατέστερος για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλανόλευκης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις