Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Δημήτρης Ιτούδης: «Σύντομα θα ξέρουμε για Αντετοκούνμπο, ο Ντόρσεϊ περιμένει την κλήση μας»

Δημήτρης Ιτούδης: «Σύντομα θα ξέρουμε για Αντετοκούνμπο, ο Ντόρσεϊ περιμένει την κλήση μας»
Intime.gr

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τις περιπτώσεις των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ και την παρουσία τους στην Εθνική ομάδα, ενμόψει του Eurobasket 2022.

Σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν νέα, ενώ αναφορικά με τον Τάιρελ Ντόρσει ανέφερε ότι είναι διαθέσιμος για την Εθνική Ελλάδας και πως περιμένει την επίσημη κλήση του.

Τέλος, ο κόουτς της Εθνικής -ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας (20.06.2022) έφτασε στην Κωνσταντινούπολη, για να παρουσιαστεί από τη Φενέρμπαχτσε- ανάφερε πως η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής θα είναι πιθανότατα στις 24 Ιουνίου, ενόψει του ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου του 2023 κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Γιάννη και θα συναντηθώ τις επόμενες ημέρες διά ζώσης. Προπονείται με άνθρωπο των Μπακς. Πάντα είχε τον εαυτό του στη διάθεση της Εθνικής. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την Ελλάδα να έχει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το τι θα γίνει, θα το συζητήσουμε. Αυτά είναι θέματα που θα ασχοληθούν οι Ζήσης, Ντικούδης και ο Βαγγέλης Λιόλιος. Θα έχουμε νέα σύντομα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης στην κάμερα της ΕΡΤ για τον «Greek Freak».

Αναφορικά με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ είπε: «Με τον Ντόρσεϊ έχουμε μιλήσει. Έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση τη Εθνικής. Περιμένει την επίσημη κλήση μας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις