Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Διθύραμβοι για Αντετοκούνμπο στο ESPN: “Το πιο κοντινό στον Τζόρνταν” (video)

Διθύραμβοι για Αντετοκούνμπο στο ESPN: “Το πιο κοντινό στον Τζόρνταν” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει μακριά από την αγωνιστική δράση, λόγω κορονοϊού, όμως η αποθέωση προς το πρόσωπό του συνεχίζεται, με δημοσιογράφο του ESPN να τον συγκρίνει ακόμη και με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Σε ένα top20 με τους κορυφαίους παίκτες του σημερινού NBA, ο Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς από τους έξπερτ του ESPN και ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπή “First Take”, Μαξ Κέλερμαν, ανέφερε… διθυράμβους για την ποιότητά του και τη δυνατότητά του να είναι κυρίαρχος τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

«Θα κερδίσει back to back το βραβείο του MVP, αυτό θα γίνει. Επιθετικά, ακόμα και χωρίς σουτ, είναι αδύνατον να τον σταματήσει κάποιος. Αν οι ντρίπλες του ήταν λίγο καλύτερες και το τρίποντο του λίγο καλύτερο θα ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχει υπάρξει ποτέ. Όταν αρχίζει η κουβέντα για το ποιος θα ξεπεράσει τον Τζόρνταν, δεν βλέπω κάποιον να το κάνει. Το πιο κοντινό που βλέπω είναι ο Γιάννης. Πλέον, σουτάρει 5 τρίποντα ανά παιχνίδι και έχει ένα ποσοστό γύρω στο 30%. Αν το κάνει 35% θα είναι άπιαστος. Αμυντικά είναι ‘τέρας’. Κουβαλάει ήδη την ομάδα του, είναι MVP, μένει να δούμε αν είναι πρωταθλητής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις