Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Δολοφονία Άλκη: Συγκίνηση και ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στο φιλικό ματς προς τιμήν του στην Καβάλα

Δολοφονία Άλκη: Συγκίνηση και ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στο φιλικό ματς προς τιμήν του στην Καβάλα
ΦΩΤΟ Intime

Φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, παρουσία του πατέρα του, έδωσαν Καβάλα και Δόξα Δράμας σήμερα (10/2) στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

Σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη το φιλικό ματς της Καβάλας με την Δόξα Δράμας προς τιμήν του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (1/2). Ο φιλικός αγώνας διεξήχθη με πρωτοβουλία των αντιπεριφερειαρχών των δύο περιοχών, με τις δύο ομάδες να δέχονται την πρόταση.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου φίλου του Άρη, κρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μία φωτογραφία του γιου του, ενώ σε ερώτηση για το εάν θα αποδεχόταν τη συγγνώμη των δραστών, απάντησε θετικά, τονίζοντας: «Να τους δώσω το χέρι να τους πω συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν το χέρι στον Άλκη να τον κάνουν φίλο τους» επεσήμανε χαρακτηριστικά. «Συλλυπητήρια στα παιδιά για αυτά που κάνανε» συμπλήρωσε. 

Οι δύο ομάδες κατέθεσαν στεφάνι, πριν την έναρξη του ματς, κράτησαν ενός λεπτού σιγή, ενώ υπήρχαν φανέλες με τον αριθμό 19 και το όνομα «Άλκης» αλλά και πανό στην κερκίδα που ανέγραφε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε φονιάδες στη γιορτή μας». 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις