Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: «Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ φυγάδευσε Κροάτη χούλιγκαν από τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: «Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ φυγάδευσε Κροάτη χούλιγκαν από τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Intime.gr

Αποκάλυψη σοκ από κροατικό περιοδικό, που αναφέρει πως η διοίκηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ “… φυγάδευσε Κροάτη χούλιγκαν από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια πίσω στο Ζάγκρεμπ” που είχαν σαν τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Πιο συγκεκριμένα, το κροατικό περιοδικό «Nacional» φέρνει στη δημοσιότητα συγκλονιστικές λεπτομέρειες γύρω από την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, παραμονές του αγώνα της Ένωσης με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena.

Όπως αναφέρεται, πηγές που είναι κοντά στη διοίκηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, φοβόντουσαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα να μη διαρρεύσει ότι στην πτήση της επιστροφής της ομάδας από την Αθήνα στο Ζάγκρεμπ στις 9 Αυγούστου, μετά την αναβολή του αγώνα με την Ένωση, υπήρχε μαζί ένας «έξτρα παράξενος επιβάτης».

Πιο συγκεκριμένα, το κροατικό περιοδικό «Nacional» τονίζει πως «… 64 μέλη της αποστολής της Ντινάμο ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο έξτρα επιβάτης ήταν ένα μέλος των οπαδών Bad Blue Boys, που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, αυτός φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή της Ντινάμο, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ».

“Γιος υπαλλήλου της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο χούλιγκαν που μπήκε στο αεροπλάνο”

Το κροατικό περιοδικό δίνει απίστευτες λεπτομέρειες, γύρω από τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, τονίζοντας πως πρόκειται για τον Ντίνο Κόρντιτς, τον γιο του Ζέλικο Κόρντιτς, ενός υπαλλήλου και μέλους της αποστολής της Ντινάμο.

Ο Ζέλικο Κόρντιτς φέρεται να τηλεφώνησε στην πρόεδρο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βλάτκα Πέρας στην Αθήνα και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον πάρουν από εκεί που ήταν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζέλικο Κόρντιτς τα επιβεβαίωσε όλα αυτά στην αστυνομόα.

Τη στιγμή που η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των χούλιγκαν, ο Ντίνο Κόρντιτς εμφανίζεται να κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και να τηλεφώνησε στον πατέρα του.

“Κρύφτηκε σε θάμνους – Το τηλέφωνο στον πατέρα του και η επικοινωνία με την πρόεδρο της ομάδας”

«Ο μικρός πήρε τον πατέρα του κι εκείνος αμέσως κάλεσε την Βλάκτα Πέρας και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη έστειλε τον υπεύθυνο του γηπεοδου Μιλιένκο Σάκομαν και τον υπεύθυνο για τα ταξίδια Μπρούνο Μάρκοβιτς να πάρουν τον μικρό με ταξί. Τον βρήκαν τελείως τρομαγμένο, τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο και τον έκρυψαν από την αστυνομία. Το πρωί, τον έντυσαν με ρούχα της αποστολής της Ντιναμό και πέταξαν μαζί για Ζάγκρεμπ», ανέφερε πηγή στο περιοδικό «Nacional».

Παράλληλα, τονίζεται ότι υπήρξε ένταση ανάμεσα στην Βλάτκα Πέρας και τον Μάρκοβιτς, επειδή εκείνος δεν ήθελε να αποφασίσει μόνος του για τη μεταφορά του Κόρντιτς και ζήτησε από την πρόεδρο επίσημη επιβεβαίωση ότι το ζητά εκείνη. «Εκείνη υπέγραψε για να τον μεταφέρει με το αεροπλάνο», πρόσθεσε η πηγή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις