Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μεταξύ των συλληφθέντων ο αρχηγός των Bad Blue Boys» γράφουν οι Κροάτες

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μεταξύ των συλληφθέντων ο αρχηγός των Bad Blue Boys» γράφουν οι Κροάτες
ΑΠΕ

Τα Μέσα στην Κροατία ασχολούνται καθημερινά με την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν, “Bad Blue Boys”, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ -που αιματοκύλησαν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ- βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων!

Τα Μέσα της Κροατίας κάνουν αναφορά στους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που έχουν συλληφθεί από την ελληνική αστυνομία, μετά τα δολοφονικά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και κάνουν μια σημαντική αναφορά.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «Jutarni List» ο ένας εκ των συλληφθέντων ανήκει στην λεγόμενη «τρίτη κατηγορία» των επικίνδυνων οπαδών. Μάλιστα, η ιστοσελίδα τον χαρακτηρίζει ως τον αρχηγό των Bad Blue Boys. Όπως αναφέρεται, ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός σε μεγάλη εταιρεία στο Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος οπαδός είχε και πρόσφατα μπλεξίματα, αφού είχε συλληφθεί πριν από αγώνα της Χάιντουκ με τη Λοκομοτίβ, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν μέσω κάμερας, μαζί με τον εκ των ηγετών της κερκίδας της Ραπίντ Βιέννης.

Στο ρεπορτάζ η κροατική ιστοσελίδα, μεταφέρει λόγια ενός συναδέλφου του 25χρονου οπαδού, με τα οποία επιβεβαιώνεται η εμπλοκή του σε επεισόδια.

Επίσης, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σκοπεύουν να υποστηρίξουν ότι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να… πιούν καφέ και δέχθηκαν πρόκληση από παρόντες οπαδούς της ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις