Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δώρα Παντέλη: Η «φωνή» των Virtual Sports Μπάσκετ

Δώρα Πατέλη

Η πρώην διεθνής  αθλήτρια μπάσκετ και νυν αθλητικογράφος Δώρα Παντέλη είναι η γυναικεία φωνή που ακούσαμε να περιγράφει τους αγώνες των Virtual Sports Μπάσκετ, που παίζουν εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα του ΟΠΑΠ. 

Η Δώρα Παντέλη έκανε τα «αποκαλυπτήρια» μέσω των social media, ανεβάζοντας ένα backstage βίντεο από το στούντιο, όπου έγινε η ηχογράφηση των περιγραφών των virtual μπασκετικών αναμετρήσεων. 

Αν και εικονικά, πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα παιχνίδια είναι άκρως ρεαλιστικά, διότι έχουν όλες τις φάσεις των πραγματικών αγώνων, εντυπωσιακά γραφικά και – φυσικά – περιγραφή από τη γνώστρια των παρκέ Δώρα Παντέλη! 

Δείτε το βίντεο που ανέβασε 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mystory 👑🎙🏀➡️ Να τολμάς να πηγαίνεις κόντρα στα στερεότυπα και να δέχεσαι τις προκλήσεις χωρίς φόβο. Να ρισκάρεις, να διαφέρεις και να το υποστηρίζεις. Να κανείς μια δουλειά για την ΟΥΣΙΑ και όχι για τον θόρυβο, τα φώτα και την αναγνώριση. Να κοιτάς πίσω και να έχεις κάνει πράγματα δημιουργικά, πρωτοποριακά που δεν θα οφελήσουν μόνο εσένα, αλλά και όσους έρχονται από πίσω σου. Να εμπνέεις τους άλλους να θέλουν να γίνονται καλύτεροι. Να ανοίγεις πόρτες και όταν δεν υπάρχουν πόρτες να γκρεμίζεις τοίχους με τα ΘΕΛΩ σου! 💪🏻 •Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ @instaopap για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και στην «φωνή» 🎙μου! 🙃 Από τις 15/10 μια γυναικεία φωνή περιγράφει τα Virtual Sports Basket🏀. Μια κίνηση πρωτοποριακή και ανατρεπτική που είχα την χαρά και την τιμή να είμαι μέρος ☺️! 🔜Το επόμενο μου όνειρο; 💭🤔 Την επόμενη φορά να ΜΗΝ διαλέξουν εμένα 😉…αλλά μια κοπέλα που θα έχει εμπνευστεί από αυτή την δουλειά και θα θέλει να ακολουθήσει τον μαγικό κόσμο της αθλητικής δημοσιογραφίας! *Γιατί τα όνειρα δεν έχουν φύλο…μόνο θέληση και δουλειά!* #ilovethisgame ❤️🏀 (Η ταλαιπωρία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου σε αυτό το βίντεο 😂 αφού σε 3 μέρες ξοδέψαμε πολλές ώρες συνεχόμενης «περιγραφής» με λίγα διαλείμματα μόνο για καφέ…και ξανά ηχογράφηση μέχρι να…κλείσει η φωνή μου! 🥴) • • • • • • #virtualsports #opap #instaopap #euroleague #gametime #basketball #euroleaguebasketball #olympiacos #panathinaikos #inspiration #olympiakos #paobc #dorapanteli #sports #tvpresenter #sportsjournalist #sportsjournalism #reporter #coach #ilovethisgame #basketballislife #empoweringwome

A post shared by Dora Panteli🏀📊🎙🎓🎧✍🏻 (@dora_panteli_) on

 

Μετά από 15 χρόνια στα παρκέ σε Ελλάδα και Αμερική , η Δώρα Παντέλη μπήκε στη ζωή μας και τηλεοπτικά τον Οκτώβρη του 2016 μέσα από την εκπομπή Super Euroleague των καναλιών Novasports.

Το 2019, στο Final4 στην Βιτόρια έγινε η πρώτη Ελληνίδα που έκανε μετάδοση αγώνα Euroleague στην ελληνική τηλεόραση και μόλις η 4η σε ολόκληρη την Ευρώπη.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις