Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δόθηκε λύση για τελικό Κυπέλλου και πρεμιέρα της Superleague! Προς Πανθεσσαλικό το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Δόθηκε λύση για τελικό Κυπέλλου και πρεμιέρα της Superleague! Προς Πανθεσσαλικό το ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Intime.gr

Μια από τις δυο προτάσεις που έκανε η ΠΑΕ ΟΦΗ προκρίνεται από τη Superleague κι έτσι το σαββατοκύριακο 12/13 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Στο Πανθεσσαλικό φαίνεται πως οδεύει ο “μεγάλος” αγώνας του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

“Σέντρα” στο πρωτάθλημα της Superleague (αν φυσικά εγκριθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος) με.. τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Superleague όρισε την πρεμιέρα της για το σαββατοκύριακο 12/13 Σεπτεμβρίου, αλλά από την 1η αγωνιστική θα λείπει το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, αφού θα πάρει αναβολή.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα παίξει στις 12 του μηνός τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα γίνει στη Ριζούπολη, αφού για μια ακόμα φορά η αστυνομία φαίνεται πως δεν δίνει το “ΟΚ”. Έτσι, ο τελικός… οδεύει προς το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πρόθεση της Superleague είναι να γίνει μόνο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος την ημέρα του τελικού (12.09), ενώ θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ (λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων) το δικό του εναρκτήριο ματς να διεξαχθεί την Παρασκευή (11.09).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις