Site icon NewsIT

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για το όριο των 25.000 θεατών

09.07.2021 | 14:16
Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για το όριο των 25.000 θεατών

Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν την πρόθεση για άνοιγμα των γηπέδων με 80% χωρητικότητα, αλλά αυτό δεν ισχύει και για την ΑΕΚ.

Η απόφαση για την επιστροφή των οπαδών περιλαμβάνει σε πρώτη φάση και ένα ανώτατο όριο 25.000 οπαδών σε όλα τα γήπεδα, γεγονός που επηρεάζει ουσιαστικά μόνο την Ένωση, η οποία και αγωνίζεται στο “αχανές” ΟΑΚΑ.

Για να δημιουργηθεί «ατμόσφαιρα», το γήπεδο αυτό πρέπει να είναι γεμάτο, κάτι που η ΑΕΚ έχει πετύχει μόνο σε μεγάλα ντέρμπι ή σε σημαντικά ευρωπαϊκά ματς. Το όριο της στερεί τη δυνατότητα αυτή κι έτσι από την ΠΑΕ εκφράζεται προβληματισμός, αλλά και η άποψη περί διακρίσεων.

Επίσημο το πλάνο για COVID free γήπεδα με πληρότητα 80%

Από τη στιγμή που όλα τα υπόλοιπα γήπεδα της Super League σχεδόν «γεμίζουν» είτε με 25.000 κόσμο είτε με την ποσόστωση του 80%, μόνο η Ένωση αδικείται, αφού μπορεί να φιλοξενήσει μάξιμουμ το 36% της χωρητικότητας (69.000 θεατές) του Ολυμπιακού Σταδίου.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να ζητήσουν από τους θεσμικούς φορείς να επανεξετάσουν τα μέτρα, αφού επί της ουσίας η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα της Super League που το όριο θεατών έχει «χαώδη» απόσταση από το ποσοστό των φιλάθλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version