Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Δυσαρεστημένος ο Ντρογκμπά! Αρνήθηκε να αγωνιστεί γιατί θα ήταν αναπληρωματικός

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Δυσαρεστημένος είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και αρνήθηκε να παίξει με τη Μόντρεαλ, όταν έμαθε ότι δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, όπως σχετικά δήλωσε ο προπονητής του, στην ομάδα του πρωταθλήματος των ΗΠΑ, Μάουρο Μπιέλο. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, επέλεξε να μην αγωνιστεί κόντρα στο Τορόντο (2-2), σε μία συνάντηση για μια θέση στα πλέι οφ, μία κίνηση που ίσως τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου.

Η Μόντρεαλ ανέφερε ότι είχε τραυματισμό στην πλάτη, για να εξηγήσει την απουσία του, αλλά οι πραγματικοί λόγοι επιβεβαιώθηκαν μετά τον αγώνα. «Μίλησα μαζί του και δεν αποδέχθηκε το γεγονός ότι θα καθίσει στον πάγκο και στο τέλος δεν ήθελε να είναι ανάμεσα στους 18 της αποστολής», δήλωσε ο Μπιέλο στους δημοσιογράφους και κατεληξε: «Αποφάσισε να μην παίξει».

Ο 38χρονος Ντρογκμπά έχει χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή σε δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μόντρεαλ. Εφτασε τον περασμένο Ιούλιο από την Τσέλσι, σημειώνοντας 11 γκολ σε ισάριθμους αγώνες της κανονικής περιόδου. Ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τον φέρουν ανάμεσα στους υποψηφίους για την επίθεση της Νάπολι, που αναζητά παίκτη για να καλύψει το κενό του τραυματία Μίλικ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε