Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Εφές Αναντολού – Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση με απουσίες

Εφές Αναντολού – Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση με απουσίες

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο στην 15η αγωνιστική της Euroleague, καθώς αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές Αναντολού, στην Πόλη (19:30, Novasports Prime).

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ρεκόρ 6-8 μετά τις δύο οριακές ήττες στην Ισπανία από Βαλένθια και Μπαρτσελόνα, θα παλέψει για την υπέρβαση κόνρα στην Εφές, έχοντας αρκετές απουσίες.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αρτούρας Γκουντάιτις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Λευτέρη Μποχωρίδη.  Τουλάχιστον θα έχει στη διάθεση του μετά από καιρό τον Μάριους Γκριγκόνις.

«Η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών στη Euroleague οπότε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό ματς εαυτό. Διατήρησε στο ρόστερ της τους καλύτερους παίκτες της από τις προηγούμενες σεζόν και προσέθεσε κάποιους ακόμη πολύ καλούς. Το ξεκίνημά της στη σεζόν είναι ίδιο με τις προηγούμενες, αλλά κατά τη γνώμη μου απέναντί μας έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο και στις δύο πλευρές του γηπέδου», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Μίλαν Νέντοβιτς και Γιακούμπ Ζαμοίσκι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις