Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εφές – Παναθηναϊκός: Δύσκολη δοκιμασία χωρίς Παπαγιάννη στην Τουρκία

Εφές – Παναθηναϊκός: Δύσκολη δοκιμασία χωρίς Παπαγιάννη στην Τουρκία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Εφές Αναντολού στην Τουρκία (21/1, 19:30) για την Euroleague, έχοντας πολύ δύσκολο έργο κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Με τον Ντάριλ Μέικον στη σύνθεσή του, αλλά χωρίς τον Γιώργο Παπαγιάννη θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Αναντολού Εφές, στην Πόλη. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, οι οποίες τον άφησαν εκτός από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Αντίθετα, ο Έλληνας σέντερ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Εκτός είναι και ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Στον πρώτο γύρο, ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει (95-69) την Εφές στο ΟΑΚΑ, αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά τώρα, αφού οι Τούρκοι «καίγονται» για τη νίκη, προκειμένου να προκριθούν στα πλέι οφ της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, με την τελευταία να κρίνεται στις λεπτομέρειες κόντρα στην ισχυρή Μπαρτσελόνα.

Εντός έδρας η Εφές μετρά 6 νίκες – 3 ήττες, ενώ συνολικά με 9 νίκες – 8 ήττες βρίσκεται οριακά στην όγδοη θέση, τελευταία που δίνει πρόκριση στα πλέι οφ. Ο προτελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα, Παναθηναϊκός (4-14) προέρχεται από 4 σερί ήττες, με πιο βαριά αυτήν από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι του στη Euroleague. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις