Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Είναι επίσημο – Ο Αγκουέρο «τελειώνει» από τη Μάντσεστερ Σίτι (video)

Είναι επίσημο – Ο Αγκουέρο «τελειώνει» από τη Μάντσεστερ Σίτι (video)
Reuters

Ένας ποδοσφαιρικός κύκλος γεμάτος τίτλους, φτάνει στο τέλος του. Βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η Μάντσεστερ Σίτι να μπει στο δρόμο των… πρωταθλημάτων. Ο Σέρχιο Αγκουέρο φεύγει –και επίσημα- από τους «πολίτες» το προσεχές καλοκαίρι.

Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα πει το μεγάλο «αντίο» στον Σέρχιο Αγκουέρο.

Οι «πολίτες» ανακοίνωσαν πως το καλοκαίρι δεν θα προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Έτσι, ο Αγκουέρο ετοιμάζεται να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη» μετά το καλοκαίρι του 2011, με την Μπαρτσελόνα να είναι το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει και την Παρί Σεν Ζερμέν να τον θέλει, επίσης.

 

Ο 32χρονος πλέον Αγουέρο είναι ο παίκτης που της άνοιξε τον δρόμο της Μάντσεστερ Σίτι προς τα πρωταθλήματα, με κείνο το απίθανο γκολ στο φινάλε του αγώνα κόντρα στην ΚΠΡ, το 2012.

 

 

O Ο Αγκουέρο αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με το ποσό των 40 εκατ. ευρώ. Σε 384 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε 257 γκολ και μοίρασε 73 ασίστ.

Είναι ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της Premier League με 181 γκολ αλλά και ο πρώτος ξένος σκόρερ στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Αναμένεται να φτάνει στις 14 κατακτήσεις τίτλων, όσους έχει και ο Ντάβιντ Σίλβα, με το… βέβαιο πρωτάθλημα που θα κατακτήσει φέτος η Σίτι, ενώ έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει, αφού οι «πολίτες» είναι.. μέσα στους στόχους της κατάκτησης των Λιγκ Καπ Αγγλίας, GA Cup και Champions League).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις