Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εισβολή στην Ουκρανία: «Ξέσπασε» ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου της Τσέλσι σε ερώτηση για τον Αμπράμοβιτς

Εισβολή στην Ουκρανία: «Ξέσπασε» ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου της Τσέλσι σε ερώτηση για τον Αμπράμοβιτς

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ αντέδρασε «φορτισμένα» σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με το κατά πόσο η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία επηρεάζει την ομάδα, δεδομένου ότι ανήκει στον Ρώσο μεγιστάνα, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το αποψινό ματς Κυπέλλου με την Λούτον, ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ δέχτηκε ερωτήσεις αναφορικά με την κατάσταση στην Ουκρανία και πως επηρεάζεται η ομάδα που είναι υπό την ιδιοκτησία του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο 48χρονος Γερμανός τεχνικός «ξέσπασε» –καθώς είχε δεχτεί ανάλογες ερωτήσεις και πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ την Κυριακή (27/2)– λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σταματήστε να με ρωτάτε για τον πόλεμο. Σταματήστε ειλικρινά. Δεν είμαι πολιτικός. Το μοναδικό που μπορώ να πω ότι λυπάμαι με όσα συμβαίνουν, καθώς ποτέ δεν έχω βιώσει πόλεμο και είμαι προνομιούχος» είπε αρχικά ο Τούχελ και συνέχισε

«Όσες φορές και να με ρωτήσετε δεν θα πω κάτι διαφορετικό.Ο πόλεμος είναι απαίσιος και προφανώς μας τραβάει την προσοχή και είναι συνέχεια στο μυαλό μας, όπως και σε κάθε άνθρωπο που ζει στην Ευρώπη. Είναι άσχημο και μας θυμίζει πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον αθλητισμό εκεί έξω, αλλά προσπαθούμε όπως κι εσείς να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας» κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις