Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το “έκαψε” στον Ρέμο ο Μαρινάκης! Πρώτο τραπέζι πίστα ο Ομπράντοβιτς [vid]

Μαρινάκης
ΠΗΓΗ: Contra.gr

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε από κοντά τον Ολυμπιακό να κερδίζει τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και λίγο μετά πήγε να το… γιορτάσει στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος. Πρώτο τραπέζι πίστα ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς και ο ιδιοκτήτης ο ιδιοκτήτης της Dogus, χορηγού της τουρκικής ομάδας και της Euroleague.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε από την πρώτη σειρά των επισήμων του ΣΕΦ.

Στο πλάι του βρέθηκε ένας από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της Ευρώπης, ο ιδιοκτήτης της Dogus. Ο Φερίτ Σαχένκ είναι χορηγός της Φενέρμπαχτσε αλλά και της Euroleague.

Λίγο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, ο κ. Μαρινάκης πήγε να διασκεδάσει στο “Αθηνών Αρένα”, το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος. Εκεί όμως βρέθηκαν και οι Ομπράντοβιτς και Σαχένκ.

Έκαναν… χαμούλη

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το contra.gr, Μαρινάκης και Σαχένκ ανέβηκαν μαζί στην πίστα, αγκαλιάστηκαν με τον Ρέμο και τραγούδησαν το “We are the world”!

Μάλιστα, ο Σαχένκ δεν δίστασε να τραγουδήσει τον ύμνο του Ολυμπαικού, κάτι που σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος. “Βαγγέλη βρήκαμε ποιος θα πάρει τον Ολυμπιακό μετά από εσένα” ανέφερε.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κράτησε πιο ήπιους τόνους, διασκεδάζοντας από το τραπέζι του.

 

 

ΠΗΓΗ: Contra.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις