Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εκδικάστηκε η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης – Στις 16/12 τα υπομνήματα

ΕΠΟ

Μετά από σχεδόν 7 ώρες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τις δύο πλευρές να καταθέτουν τα υπομνήματά τους την Tετάρτη 16/12 και την απόφαση να αναμένεται από το νέο έτος.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους, με τους μεν να στέκονται στη δεσμευτικότητα της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που είχε καταδικάσει ΠΑΟΚ και Ξάνθη για πολυϊδιοκτησία, ενώ οι «ασπρόμαυροι» ανέλυσαν για ποιο λόγο αυτό δεν υφίσταται παραπέμποντας στο CAS που… γύρισε την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους Μπίρδα, Μαυρομμάτη, Λαγαρία, Μπαλτάκο και Κατσά. Ο Ολυμπιακός είχε τους Σουλούκου, Χατζησαββάογλου, Περάκη, Καρπετόπουλο, Βενιέρη και Τσιρωνά, ενώ η Ξάνθη ανέπτυξε τις θέσεις της μέσω των δικηγόρων Χριστοδούλου, Ουζουνίδη, Παπαδοπούλου και Δετσαρίδη.

Η έδρα αποφάσισε ότι η κατάθεση των υπομνημάτων θα γίνει μέχρι την επόμενη Τετάρτη στις 12:00 και ακολούθως η Επιτροπή αφού τα μελετήσει, θα εκδώσει την απόφασή της.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις