Εκδικάστηκε η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης – Στις 16/12 τα υπομνήματα

Μετά από σχεδόν 7 ώρες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τις δύο πλευρές να καταθέτουν τα υπομνήματά τους την Tετάρτη 16/12 και την απόφαση να αναμένεται από το νέο έτος.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους, με τους μεν να στέκονται στη δεσμευτικότητα της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που είχε καταδικάσει ΠΑΟΚ και Ξάνθη για πολυϊδιοκτησία, ενώ οι «ασπρόμαυροι» ανέλυσαν για ποιο λόγο αυτό δεν υφίσταται παραπέμποντας στο CAS που… γύρισε την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους Μπίρδα, Μαυρομμάτη, Λαγαρία, Μπαλτάκο και Κατσά. Ο Ολυμπιακός είχε τους Σουλούκου, Χατζησαββάογλου, Περάκη, Καρπετόπουλο, Βενιέρη και Τσιρωνά, ενώ η Ξάνθη ανέπτυξε τις θέσεις της μέσω των δικηγόρων Χριστοδούλου, Ουζουνίδη, Παπαδοπούλου και Δετσαρίδη.

Η έδρα αποφάσισε ότι η κατάθεση των υπομνημάτων θα γίνει μέχρι την επόμενη Τετάρτη στις 12:00 και ακολούθως η Επιτροπή αφού τα μελετήσει, θα εκδώσει την απόφασή της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Καταγγελία παγκόσμιας πρωταθλήτριας κωπηλασίας για σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή της

Καταγγελία παγκόσμιας πρωταθλήτριας κωπηλασίας για σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή της

Η Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το.. έναυσμα και το θάρρος που χρειάζεται. Όλο και περισσότερες αθλήτριες μιλούν για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, που έχουν βιώσει. ... Διαβάστε περισσότερα
Βαθμολογία Superleague: Το «τρένο» του Ολυμπιακού και ο «χαμός» πίσω του

Βαθμολογία Superleague: Το «τρένο» του Ολυμπιακού και ο «χαμός» πίσω του

Σημαντικές αλλαγές στη βαθμολογία της Superleague έφερε η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ακάθεκτος Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός που ελπίζει περισσότερο για την Ευρώπη και οι ... Διαβάστε περισσότερα