Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εκλογές 2015: Κόντρα στον τελικό του Eurobasket

Εκλογές 2015: Κόντρα στον τελικό του Eurobasket

Δίλλημα και προβληματισμός στον ΑΝΤ1 για τη βραδιά των εκλογών. Στις 20 Σεπτεμβρίου που θα διενεργηθούν οι εκλογές είναι και ο τελικός του «Eurobasket 2015», τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει ο OTE TV και ο ΑΝΤ1.

Τι θα κάνει λοιπόν το κανάλι του Αμαρουσίου αν η ελληνική ομάδα προκριθεί στον τελικό; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μεταδώσουν τον τελικό και να σταματήσουν τη μετάδοση των εκλογών αποτελεσμάτων.

Έτσι, αν όλα πάνε καλά και η Εθνική Ελλάδος αγωνιστεί στον τελικό ο ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει την εκπομπή του για τις εκλογές στις 6 το απόγευμα ώστε στις 7 το απόγευμα που κλείνουν οι κάλπες να αναφέρουν και τα exit polls. Στις 8 όμως θα σταματήσουν τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων και θα παρακολουθήσουμε τη μετάδοση του τελικού «Eurobasket 2015».

Αν όμως η Εθνική μας δεν προκριθεί στον τελικό τότε στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται μήπως παραχωρήσουν τα δικαιώματα μετάδοσης σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό σταθμό, όπως για παράδειγμα στο «TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που ανήκει κι αυτός στον Όμιλο ΑΝΤ1 και έτσι ο ΑΝΤ1 συνεχίσει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Όλα λοιπόν θα κριθούν από την πορεία της ελληνικής ομάδας στην αθλητική διοργάνωση, οπότε ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι τέτοιο που να μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1, ενώ για το μικρό τελικό δεν υπάρχει το ίδιο δίλλημα καθώς αυτός θα είναι στις 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Σήμερα πάντως, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, η Ελλάδα δίνει μάχη απέναντι στη Γεωργία. Να σημειώσω ότι αυτή θα είναι η πέμπτη συνάντηση των δύο ομάδων που μέχρι σήμερα έχουν όλες λήξει με νίκη της Εθνικής μας και ελπίζουμε να συνεχίσει… την παράδοση!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε