Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος Κούδας, υποψήφιος με τον Γιώργο Ορφανό

Εκλογές 2019 – Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος Κούδας, υποψήφιος με τον Γιώργο Ορφανό

Ο Γιώργος Ορφανός ανακοίνωσε στη σημερινή (16/4) συνέντευξη Τύπου ότι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούδας, θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του “Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον”.

“Έχω δεχτεί πολλές προτάσεις να κατέβω όχι μόνο ως στρατιώτης, που θα είμαι τώρα, αλλά και ως δήμαρχος και τις είχα αρνηθεί όλες. Καταλαβαίνετε τι μου πέρασε στην ψυχή ο Γιώργος Ορφανός για να πορευτώ μαζί του, χωρίς κόμματα και χρώματα “, είπε ο Γιώργος Κούδας.

“Δέχτηκα την πρόσκληση και πρόκληση, καθώς τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα. Δεν έχω μάθει να λέω πολλά λόγια αλλά έχω πειστεί, πάντα ήμουν συγκρατημένος στις πολιτικές και αθλητικές δηλώσεις και αυτό το έχω αποδείξει. Έχω μάθει να δουλεύω, δέχτηκα την πρόταση για να δουλέψω. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε πολλά από τα προβλήματα της πόλης και των συμπολιτών μας”, πρόσθεσε.

“Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου και του αρχηγού μας Γιώργο Ορφανού θα δουλέψουμε για το καλό της πόλης”.

Ο Γιώργος Ορφανός τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία και δήλωσε πως από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι συμπορεύτηκαν μαζί του άνθρωποι όλων των χώρων, ακόμα και από διαφορετικούς πολιτικούς κόλπους.

Χαρακτήρισε τον Γιώργο Κούδα αθλητάνθρωπο που ξεσήκωνε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά προκαλούσε και το σεβασμό και την αγάπη των αντιπάλων, λέγοντας πως έτσι θα σκοράρουν από δω και πέρα εκτός γηπέδων.

Ερωτώμενοι για την ανάπλαση του γηπέδου της Τούμπας, ο Γιώργος Ορφανός και ο Γιώργος Κούδας τόνισαν πως θα στηρίξουν το έργο, καθώς “θα βοηθήσει την πόλη να γίνει πρωταγωνίστρια”, αλλά θα βοηθήσουν και κάθε άλλη ομάδα να βελτιώσει τις υποδομές της.

“Η πόλη χρειάζεται ισχυρή διακυβέρνηση, θα πρέπει να υπάρχουν συνεργασίες, επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. “Εγώ έχω συζητήσει με όλους όσους θέλουν να συζητήσουν μαζί μου”, πρόσθεσε ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.

“Θα είμαι στη δυάδα και τη δεύτερη Κυριακή θα κερδίσω το δήμο”, κατέληξε.

Πηγή: thesstoday.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις