Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Έκαναν βόλτα στην ειδική διαδρομή την ώρα του αγώνα και λίγο έλειψε να σκοτωθούν

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Έκαναν βόλτα στην ειδική διαδρομή την ώρα του αγώνα και λίγο έλειψε να σκοτωθούν

“Χωρίς” λόγια γράφει ο λογαριασμός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ποστάροντας βίντεο με το απίστευτο σκηνικό που έγινε την Παρασκευή (09.09), σε ειδική διαδρομή του αγώνα του WRC.

Έχουμε ακούσει αλλά και δει κόσμο που στην… τρέλα του, για να βρεθεί κοντά στα οχήματα που παίρνουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, φτάνει σε σημείο αναπνοής από την πίστα, ακόμα και να βρεθεί για δευτερόλεπτα μέσα της.

Αυτό όμως που έγινε την Παρασκευή (σ.σ. δεν έχει γίνει γνωστή η τοποθεσία) δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Μια παρέα ανδρών «έκοβε» βόλτες σε κομμάτι της πίστας, την ώρα που τα αυτοκίνητα έτρεχαν κανονικά, όπως αποτυπώνεται σε βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η διοργάνωση στα social media.

Ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο τους αποδοκίμασε έντονα και ο υπεύθυνος που βρισκόταν στο σημείο τους έκανε παρατήρηση. Ένας από αυτούς, όμως, δεν κατάλαβε την σοβαρότητα της κατάστασης και… ζήτησε τον λόγο, ξεστομίζοντας την επική ατάκα, «το βουνό δεν είναι δικό σου, είναι όλου του κόσμου».

Αμέσως μετά την κουβέντα αυτή, ένα αγωνιστικό όχημα πέρασε με μεγάλη ταχύτητα από δίπλα του και καταλαβαίνει κανείς πως εάν ο συγκεκριμένος κύριος και η παρέα του δεν είχαν απομακρυνθεί από την πίστα, θα υπήρχε μεγάλο ενδεχόμενο να είχαμε θρηνήσει θύματα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις