Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις σε live streaming στο Ertflix

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις σε live streaming στο Ertflix

Tο τετραήμερο 8-11 Σεπτεμβρίου 2022 είναι… εορταστικό για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, καθώς εκείνο το διάστημα διεξάγεται το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο είναι ο 10ος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC).

Το «Ράλι των Θεών» πραγματοποιείται για δεύτερη διαδοχική χρονιά επί ελληνικού εδάφους με επίκεντρο τη Λαμία (σ.σ. το Service Park βρίσκεται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικές διαδρομές σε Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και -γι’ ακόμη μια φορά- στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το αγωνιστικό μέρος του Ράλι Ακρόπολις αρχίζει απόψε το βράδυ (8/9, 20:08) με την υπερειδική στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ την Παρασκευή θα διεξαχθούν έξι ειδικές διαδρομές (Λουτράκι 1 & 2, Χαρβάτι, Δάφνη, Λιβαδειά, Βωξίτες.

Ακολουθούν το Σάββατο άλλες έξι ειδικές (Πύργος 1 & 2, Περιβόλι 1 & 2, «Ταρζάν» 1 & 2) και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελευταίες τρεις ειδικές (Ελευθεροχώρι 1, Ελάτια – Ρεγγίνι και Ελευθεροχώρι 2), με τις οποίες θα ολοκληρωθεί ο αγώνας, αφού ομάδες και οδηγοί διανύσουν 303,30 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Παρακολουθήστε σε live streaming την υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο Ολυμπιακό Στάδιο, πατώντας ΕΔΩ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις