Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Υπερθέαμα στην υπερειδική του ΟΑΚΑ – «Φωτιές» πετάνε τα θηρία του WRC

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Υπερθέαμα στην υπερειδική του ΟΑΚΑ – «Φωτιές» πετάνε τα θηρία του WRC

Φαντασμαγορική βραδιά στο ΟΑΚΑ με την έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Τα βλέμματα των φίλων του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι στραμμένα στη χώρα μας, με την εικόνα να φτάνει σε 150 χώρες του πλανήτη.

Τα περάσματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων που παίρνουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 κατά την υπερειδική του ΟΑΚΑ παρακολουθούν τουλάχιστον 50.000 θεατές στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

 

 

Ταυτόχρονα, περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές από 150 χώρες του κόσμου απολαμβάνουν το πέρασμα (ανά ζευγάρια) 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων από την ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ.

Κατάμεστο το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας: 

 

Η ΕΚΟ Super Special Stage του ΟΑΚΑ προσφέρει έτσι μοναδικές εικόνες και σε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη θέση στις κερκίδες, να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα από τους κορυφαίους οδηγούς ράλλυ του πλανήτη.

Πανοραμικά πλάνα της πίστας:

 

H ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου και όλο το ΟΑΚΑ σηκώθηκε όρθιο:

 

Σε ρόλο DJ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος: 

 

Τα «θηρία» του WRC επέστρεψαν στην Ελλάδα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, του 10ου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τα τετράτροχα τέρατα χαρίζουν υπερθέαμα:

Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού ή αλλιώς το Ράλλυ στη χώρα των Θεών, θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 11 του μήνα, οπότε και θα πέσει η καρό σημαία στο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις