Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έκπληκτοι στην Ρεάλ Μαδρίτης με το βραβείο της Μάντσεστερ Σίτι

Έκπληκτοι στην Ρεάλ Μαδρίτης με το βραβείο της Μάντσεστερ Σίτι
Reuters

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, αναδείχθηκε από το γαλλικό περιοδικό “France Football” η κορυφαία ομάδα για τη σεζόν 2021/2022. Την ίδια στιγμή, οι παίκτες της κατόχου του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, απόρησαν με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την περασμένη σεζόν τη La Liga αλλά και το Champions League και είδε τον Καρίμ Μπενζεμά να κατακτά την “Χρυσή Μπάλα”. Παρόλα αυτά, είδε την Μάντσεστερ Σίτι να αναδεικνύεται η κορυφαία ομάδα της σεζόν (κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αγγλία) αλλά είδε και την… πλάτη της Λίβερπουλ που πήρε Κύπελλο και Λιγκ Καπ Αγγλίας

Η απόφαση αυτή… ξένισε πολύ κόσμο. Ανάμεσα τους και οι παίκτες της “Βασίλισσας”. Ο Τόνι Κρόος δεν κρατήθηκε και σχολίασε στο Twitter: «Τρίτη καλύτερη ομάδα για το 2021/22. Είσαι χαρούμενη, Ρεάλ Μαδρίτης;».

Ανάμεσα στους έκπληκτους ήταν και ο Τιμπό Κουρτουά, που κατέκτησε το βραβείο “Λεβ Γιασίν” για τον κορυφαίο τερματοφύλακα της χρονιάς. Μάλιστα, ο Βέλγος πορτιέρε αποκάλυψε: “Όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το τρόπαιο για τον καλύτερο σύλλογο κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε”.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό του Champions League αποκλείοντας την Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις