Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκπληκτος ο Τούχελ με τον Λουκάκου: «Δεν μας άρεσαν οι δηλώσεις του, νόμιζα πως ήταν μια χαρά»

Έκπληκτος ο Τούχελ με τον Λουκάκου: «Δεν μας άρεσαν οι δηλώσεις του, νόμιζα πως ήταν μια χαρά»
Reuters

Ο Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρομέλου Λουκάκου (ανέφερε πως δεν είναι χαρούμενος με την παρουσία του στην Τσέλσι και το πως έχει παίξει με τον Γερμανό τεχνικό).

Ο Τόμας Τούχελ βρέθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του ματς της Τσέλσι με την Λίβερπουλ και δήλωσε έκπληκτος με τις δηλώσεις του Λουκάκου, ενώ υποστήριξε πως αν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι χθες για τον Βέλγο επιθετικό, θα τους απαντούσε πως ήταν όλα μια χαρά.

«Δεν μας άρεσε, φυσικά, γιατί μας έφερε φασαρία που δεν μας χρειαζόταν και δεν είναι κάτι που μας βοηθά. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλουμε να προξενήσουμε μεγαλύτερο θόρυβο από αυτόν που υπάρχει ήδη. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν μας αρέσει γιατί έκανε μεγάλο θόρυβο, θέλουμε ένα ήσυχο περιβάλλον. Δεν αισθάνομαι απογοητευμένος με αυτόν, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Αν με ρωτούσατε χθες θα σας έλεγα πως είναι μια χαρά. Αν πρέπει κάτι να συζητήσουμε, τότε αυτό θα γίνει πίσω από κλειστές πόρτες.

Όταν ένας παίκτης όπως ο Λουκάκου δίνει μια συνέντευξη και λέει αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνω τα όσα ακολουθούν μετά. Για αυτό υπάρχει τόση φασαρία, αλλά δεν είμαστε εδώ για να διαβάσουμε τους τίτλους. Προφανώς εμείς πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι όλα αυτά θα επηρεάσουν τη δουλειά που κάνει στην προπόνηση, τη συμπεριφορά του, το πώς είναι ο Ρομέλου. Αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, εγώ δεν μπορώ να σας πω παραπάνω γιατί έχω μείνει έκπληκτος», ανέφερε ο Τούχελ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις