Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Έξαλλοι οι άνθρωποι της Κλουζ με τον Έλληνα μέσο – «Πήρε κίτρινη επίτηδες για να πάει στον Βέρτη»

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Έξαλλοι οι άνθρωποι της Κλουζ με τον Έλληνα μέσο – «Πήρε κίτρινη επίτηδες για να πάει στον Βέρτη»

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Κλουζ, ωστόσο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη ρουμανική ομάδα στο φινάλε της σεζόν.

Οι άνθρωποι της Κλουζ και οι συμπαίκτες του φέρονται να είναι έξαλλοι με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, με αφορμή μια κόκκινη κάρτα που πήρε στην πρόσφατη αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην Κορβινούλ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες και η Κλουζ γνώρισε ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό με 4-0 από ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Όπως υποστηρίζει η ρουμανική ιστοσελίδα “fanatik”, οι Ρουμάνοι έχουν θέμα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για ακόμα έναν λόγο.

Συγκεκριμένα, σε μια αναμέτρηση της Κλουζ με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ο 33χρονος πήρε κίτρινη κάρτα ενώ ήταν στον πάγκο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί καθώς συμπλήρωσε τις τέσσερις.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Έλληνας μέσος πήρε κίτρινη επίτηδες, καθώς δεν ήθελε να παίξει στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κραϊόβα, προκειμένου να μη χάσει τη συναυλία του φίλου του και γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, που θα ερχόταν εκείνες τις μέρες στην Κλουζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις