Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έξαλλος ο Νεϊμάρ: «Ανίκανοι δημοσιογράφοι που θέλουν να κάνουν όνομα»

Έξαλλος ο Νεϊμάρ: «Ανίκανοι δημοσιογράφοι που θέλουν να κάνουν όνομα»

Ο Νεϊμάρ είναι έξαλλος με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πιάστηκε στα χέρια με τον Τζίτζι Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους “16” του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των Γάλλων πέρασε στην αντεπίθεση και διέψευσε τα όσα κυκλοφορούν από το πρωί. Με ανάρτηση του στο instagram, μάλιστα, δημοσιοποίησε τη συζήτηση που είχε με τον Ιταλό τερματοφύλακα μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο Ντοναρούμα του έστειλε στο Whats App το σχετικό ρεπορτάζ και του είπε: «Νέι, λυπάμαι για χθες, αυτά τα νέα είναι απαράδεκτα». Ο Νεϊμάρ απάντησε: «Φίλε μου, αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε μια ομάδα και είμαστε μαζί σου. Είσαι ακόμα πολύ νέος και έχουμε ακόμα πολλά να κατακτήσουμε. Το κεφάλι ψηλά και προχωράμε. Πολλές αγκαλιές».

Στη συνέχεια ο Νεϊμάρ σχολίασε: «Μισώ να έρχομαι εδώ και να μιλάω για τα νέα. Αλλά το ρεπορτάζ είναι ένα ψέμα. Δεν υπήρχε τσακωμός στα αποδυτήρια. Ανίκανοι δημοσιογράφοι που θέλουν να κάνουν όνομα. Δοκιμάστε το επόμενο! Εντάξει;».

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις