Αθλητικά

Εκτός Σιμάο και Ζέκα

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις με τον Φερέιρα να μετράει απουσίες, αφού εκτός των διεθνών απουσίασαν με ίωση ο Σιμάο και ο Ζέκα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κατάσταση του δύο ποδοσφαιριστών δεν εμπνέει ανυσηχία καθώς αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Σιμάο ούτως ή άλλως θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω καρτών.

Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Λέτο, ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς αλλά στόχος είναι να προλάβει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί πως από την Παιανία λείπουν οι διεθνείς Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (Ανδρών), Καπίνο και Μαυρίας (Ελπίδων), οι οποίοι θα επιστρέψουν την Πέμπτη.

Ζιλμπέρτο: Θα έρθω στην απονομή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα