Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελ Αραμπί και Άμραμπατ έμειναν εκτός αποστολής του Μαρόκου για το Μουντιάλ 2022

Ελ Αραμπί και Άμραμπατ έμειναν εκτός αποστολής του Μαρόκου για το Μουντιάλ 2022

Χωρίς… ελληνική παρουσία η αποστολή της εθνικής Μαρόκου. Δείτε ποιοι παίκτες βρίσκονται στις επιλογές του Γουαλίντ Ρεγκραγκουί για το Μουντιάλ 2022.

Ο προπονητής της Εθνικής Μαρόκου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας για το Μουντιάλ 2022 τους Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) και Αμραμπατ (ΑΕΚ), ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός της επιστροφής του Ζίγιες.

Ο Ζίγετς έχει ξεκινήσει μόνο δύο φορές με την Τσέλσι αυτή τη σεζόν, αλλά είναι ένας από τους εννέα παίκτες που «επιστρέφουν» για δεύτερο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο αφού συμπεριλήφθηκαν στην ομάδα στη Ρωσία πριν από τέσσερα χρόνια, όπου το Μαρόκο αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Ο Ζίγετς, όπως και ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Νουσαίρ Μαζραουί έμεινε εκτός για πειθαρχικούς λόγους πέρυσι.

Ο Ρεγκραγκουί έδειξε εμπιστοσύνη και στον αμυντικό της Γουέστ Χαμ, Ναγιέφ Άγκερντ, ο οποίος έχασε τους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, και στον επιθετικό της Σεβίλλης, Γιούσεφ Εν-Νεσίρι, ο οποίος επίσης δυσκολεύτηκε αυτή τη σεζόν.

Έκπληξη και οι κλήσεις, του νεαρού μέσου, Μπιμπάλ Ελ Χανούς, ο οποίος έχει βοηθήσει αποφασιστικά τη Γκενκ αυτή τη σεζόν, και του επιθετικού της Μπάρι, Βαλίντ Τσεντίρα, ο οποίος είναι ιταλικής καταγωγής αλλά έκανε το ντεμπούτο του για το Μαρόκο τον Σεπτέμβριο.

Το Μαρόκο αγωνίζεται στον 6ο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί με Βέλγιο, Καναδά και Κροατία.

Ταγκναουτί, Μπούνου, Ελ Κατζουί, Χακίμι, Μαζραουί, Αγκέρντ, Σαΐς, Ντάρι, Γιαμίκ, Ατιαταλάχ, Μπενούν, Αμραμπάτ, Σαμπιρί, Αμαλάχ, Ουναχί, Ελ Κανούς, Γιαμπράνε, Ζιγιές, Μπουφάλ, Αρίτ, Εζαλζουλί, Αμπουκχλάλ και Σαΐρ είναι οι παίκτες που θα κάνουν το… ταξίδι για το Κατάρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις