Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ελ Καντουρί: «Υπάρχουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, ελπίζω να παραμείνω»

Ελ Καντουρί: «Υπάρχουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, ελπίζω να παραμείνω»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague, σχολίασε τη φάση του γκολ του Δικεφάλου του Βορρά που ακυρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν συζητήσεις και η επιθυμία του είναι να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα και τη νίκη τους: «Νομίζω ότι σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν παίξαμε αυτό το θεαματικό, όμορφο παιχνίδι που μπορούμε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα αποτελέσματα, η ομάδα έπαιξε σκληρά, ήταν μαχητική και πήρε τη νίκη που αυτό είναι που έχει σημασία σε αυτό το σημείο.

Για μας ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Στην αμυντική οργάνωση ήμασταν συμπαγείς και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους να κάνουν ευκαιρίες. Ο προπονητής μας είπε ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά μερικές φορές καλύτερα να μην παίζεις τόσο καλά αλλά να κερδίζεις παρά να παίζεις καλά και να χάνεις στο τέλος».

Για την ενέργεια που έβγαλε: «Προσωπικά δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές όσον αφορά τα τρεξίματα μου. Συνολικά δείξαμε ότι ήμασταν πολύ φρέσκοι, με μεγάλη ένταση. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές, σήμερα έπαιξε ο Αουγκούστο 90 λεπτά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα χρειαστεί να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους όταν τους βάζει ο προπονητής».

Για το ακυρωθέν γκολ: «Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγχε αν υπήρχε οφσάιτ, γιατί δεν άγγιξα τη μπάλα με το χέρι μου, κοντρόλαρα τη μπάλα με το στήθος μου. Η αλήθεια είναι ότι όταν ο διαιτητής όταν είδε το VAR ήταν δύσκολες αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν άγγιξα τη μπάλα με το χέρι μου. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε πιο προφανής φάση με χέρι παίκτη της ΑΕΚ και δεν ελέγχθηκε καν στο VAR. Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος, το αφήνουμε πίσω».

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει κάτι εν όψει Κυπέλλου: «Για το Κύπελλο, είναι ένας τελείως διαφορετικός θεσμός και δεν πιστεύω καμία από τις δύο ομάδες να σκέφτεται αυτό το αποτέλεσμα. Για τα πλέι οφ ήταν πολύ καλό ότι ξεκινήσαμε με νίκη γιατί ήμασταν στην 4η θέση η οποία δεν αρμόζει σε μια ομάδα με την ποιότητα του ΠΑΟΚ. Έχουμε μπροστά μας 9 τελικούς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ».

Για το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι: «Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου μου. Για να επιτευχθεί μια συμφωνία πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία και οι δύο πλευρές. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ, η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί εδώ, θέλω να παραμείνω, αλλά υπάρχουν συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Για όσο χρόνο είμαι εδώ θα δίνω το 100% του εαυτού μου».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις