Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελαμπντελαουί: “Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες”

Ελαμπντελαουί: “Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες”
ΦΩΤΟ intime

Ο -εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού- Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε Μέσα της Νορβηγίας, αναφορικά με ποδοσφαιρικό του μέλλον, παραδεχόμενος πως είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, ενώ ο εκπρόσωπός του τόνισε πως ήδη υπάρχουν επαφές με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. 

Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της σεζόν και οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής. Ο Νορβηγός μπακ -που έχει αρκετά υψηλές οικονομικές απαιτήσεις- μίλησε σε Μέσα της Νορβηγίας, πλέκοντας το εγκώμιο των Πειραιωτών μεν, αλλά τονίζοντας πως είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.

“Συμφωνήσαμε να γίνει επιμήκυνση του συμβολαίου μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο Europa League τον Αύγουστο. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, για να είμαι ειλικρινής. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει επίσης σε πολλά και σημαντικά ματς στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου.

Το τελευταίο διάστημα παίζω συνεχώς και μάλιστα κάνω πολύ καλές εμφανίσεις. Υπάρχει πνεύμα νικητή στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είσαι νικητής για να παίζεις στον Ολυμπιακό. Ως αρχηγός, στόχος μου είναι να οδηγήσω την ομάδα στους τίτλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα υπόλοιπα είναι θέματα που χειρίζονται οι μάνατζέρ μου” ήταν τα λόγια του Ελαμπντελαουί.

Ο εκπρόσωπός του, Μικαΐλ Ανταμπούρ, μάλιστα παραχωρώντας δηλώσεις στο ίδιο Μέσο αναφέρθηκε στις πολλές ομάδες με τις οποίες βρίσκεται ήδη σε επαφή για λογαριασμού του δεξιού μπακ των “ερυθρόλευκων” λέγοντας:

“Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε διάλογο με ομάδες στην Ευρώπη. Εχουμε προχωρήσει πολύ τη διαδικασία των συζητήσεων. Ο Ομάρ είναι αρχηγός του Ολυμπιακού και της εθνικής Νορβηγίας. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον γι’ αυτόν είναι έντονο. Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις