Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελλάδα – Γαλλία: Με τον 17χρονο Ζαΐρ-Έμερι και όλα τους τα αστέρια στην Αθήνα οι «τρικολόρ»

Ελλάδα – Γαλλία: Με τον 17χρονο Ζαΐρ-Έμερι και όλα τους τα αστέρια στην Αθήνα οι «τρικολόρ»

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, με τον Ντιντιέ Ντεσάν να συμπεριλαμβάνει τον 17χρονο Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι στην αποστολή των «τρικολόρ» για τον επικείμενο αγώνα με την Εθνική μας.

Ο ταλαντούχος μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι, επιλέχθηκε για πρώτη φορά από τον Ντιντιέ Ντεσάν στη λίστα με τους παίκτες που κλήθηκαν για τους προκριματικούς αγώνες του Euro 2024 με το Γιβραλτάρ (18 Νοεμβρίου) και την Ελλάδα (21 Νοεμβρίου στην Αθήνα).

Μάλιστα ο ίδιος θα είναι είναι 17 ετών, 8 μηνών και 10 ημερών την ημερομηνία του αγώνα με το Γιβραλτάρ και άλλες τρεις ημέρες μεγαλύτερος στην Ελλάδα.

Αυτό θα του επέτρεπε να ξεπεράσει τον Εντουάρντο Καμαβινγκά που πανηγύρισε την πρώτη του εμφάνιση με τους «Blues» σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 29 ημερών στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 εναντίον της Κροατίας (4-2, Nations League).

Οι κληθέντες του Ντιντιέ Ντεσάν

Τερματοφύλακες: Αλφόνσο Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μάικ Μενιάν (Μίλαν), Μπρις Σαμπά (Λανς)
Αμυντικοί: Τζόναθαν Κλάους (Μαρσέιγ), Λούκας Ερναντέζ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Ιμπραχίμα Κονατέ (Λίβερπουλ), Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Ζαν Κλερ Τολιμπό (Νις), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Νταγιό Ουπαμεκανό (Μπάγερν)
Μέσοι: Εντουάρντο Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιουσούφ Φοφάνα (Μονακό), Μπουμπακάρ Καμαρά (Άστον Βίλα), Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι (Παρί Σεν Ζερμέν)
Επιθετικοί: Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν), Ουσμάν Ντεμπελέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ραντάλ Κολό Μουάνι (Παρί Σεν Ζερμέν), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάρκους Τουράμ (Ίντερ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις