Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ελλάδα – Ισπανία: “Παρελθόν όσα έγιναν στο Eurobasket του 2007”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα την Ισπανία, στον μεγάλο προημιτελικό του Eurobasket 2015, όμως ο Γιάννης Μπουρούσης δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο… παρελθόν που έχει η Ελλάδα με τη “Φούρια Ρόχα”.

Ο ίδιος ο σέντερ της Εθνικής ομάδας σε προηγούμενές του δηλώσεις είχε αναφερθεί στο παιχνίδι του 2007, τονίζοντας πως η νίκη είχε κλαπεί από την Ελλάδα. Όμως παραμονές του μεγάλου αγώνα φαίνεται πως θέλησε να ρίξει τους τόνους…

«Δεν θα πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό. Ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχει σημασία πώς βλέπω εγώ αυτό το παιχνίδι, αλλά πώς το προσεγγίζει όλη η ομάδα. Είναι μια αναμέτρηση μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων, που είναι έτοιμες για να μονομαχήσουν και να νικήσουν», τόνισε ο Έλληνας σέντερ, μιλώντας σε ισπανικά μέσα.

Φάνηκε, δε, πως δεν υποτιμά καθόλου τους Ισπανούς. «Η Ισπανία δυσκολεύτηκε με την Πολωνία που είναι καλή ομάδα. Εμείς δεν θα έχουμε την προσοχή μας μόνο στον Πάου Γκασόλ, που είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά σε όλους τους παίκτες τους, γιατί έχουν πολύ ταλέντο. Είναι ασέβεια να μην αναφέρει κάποιος παίκτες όπως ο Μίροτιτς, ο Ρούντι ή τους άλλους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας», δήλωσε.

Όσο για τι περιμένει ο ίδιος από τον εαυτό του; «Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι, αλλά δεν έχει σημασία τι θα κάνω εγώ. Αυτό που μετρά είναι η ομάδα, να νικήσουμε και να φέρουμε την Ελλάδα στα ημιτελικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε