Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ελλάδα – Κόσοβο: Ο Πέλκας έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα

Ελλάδα – Κόσοβο: Ο Πέλκας έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα

Ο Δημήτρης Πέλκας εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με το Κόσοβο κι έδωσε το σύνθημα μετά τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την «επόμενη μέρα» στην Εθνική ενόψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο.

«Εμείς από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο, ανεξάρτητα με το αν το ματς δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Φενέρμπαχτσε και πρόσθεσε:

«Το να αγωνίζεσαι με την εθνική ομάδα είναι από μόνο του κίνητρο. Είτε είναι προπόνηση είτε είναι φιλικός είτε προκριματικά το κίνητρο είναι το ίδιο, οπότε πάμε να κερδίσουμε αύριο το παιχνίδι ώστε να είμαστε έτοιμοι και μετά τα φιλικά του Μαρτίου, για το νέο Nations League», τόνισε και συμπλήρωσε: «Oμάδες όπως το Κόσοβο θα είναι στο ίδιο δυναμικότητας οπότε αύριο θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς».

«Από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα μας για να είμαστε έτοιμοι στο νέο Nations League και στα προκριματικά του νέου Euro», δήλωσε ακόμη ο Πέλκας.

«Με την πρόοδο που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια το πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι ότι είμαστε πολύ κοντά στο να επαναφέρουμε την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση», συμπλήρωσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις