Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελλάδα – Κύπρος: Τα πλάνα του Σκίμπε

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χωρίς κάποιο προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κύπρο, που θα γίνει στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά και φαίνεται πως το μοναδικό του πρόβλημα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Σάμαρη στη μεσαία γραμμή της Εθνικής.

Από τις δοκιμές του φαίνεται πως θα καταλήξει στην επιλογή του Γιώργου Σταφυλίδη, παρά το γεγονός ότι δεν είναι η κανονική του θέση.

Έτσι μια πιθανή ενδεκάδα θα έχει κάτω από τα γκολπόστ τον Καρνέζης, τους Μανωλάς – Παπασταθόπουλο στα στόπερ και στα δύο άκρα της άμυνας τους Χολέμπας (παίζει και του Τζαβέλλα) και Τοροσίδη. Σαν αμυντικά χαφ αναμένεται να αγωνιστούν οι Μανιάτης και Σταφυλίδη, χωρίς να είναι απίθανη μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Σαν “δεκάρι” θα αγωνιστεί ο Φορτούνης, έχοντας στο πλάι του τους Μάνταλο και Μπακασέτα και φορ τον Μήτρογλου.

Άξιο αναφοράς, πως η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα δειπνήσει απόψε εκτός ξενοδοχείου, σε μια προσπάθεια να χαλαρώσουν οι παίκτες πριν την αυριανή (7/10) κρίσιμη αναμέτρηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε