Αθλητικά

Ελλάδα – Λιθουανία: Βασικός ο Κώστας Φορτούνης στο φιλικό παιχνίδι της OPAP Arena

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την ενδεκάδα για το φιλικό παιχνίδι Ελλάδα – Λιθουανία και ο Κώστας Φορτούνης θα είναι βασικός για πρώτη φορά με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον πάγκο της “γαλανόλευκης”.

Ο Φορτούνης είχε χάσει τη θέση του με τον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο και στη συνέχεια ακολούθησε ο νέος σοβαρός τραυματισμός του, αλλά η επάνοδός του στον Ολυμπιακό, τον έφερε ξανά στο προσκήνιο για της Εθνικής Ελλάδας.

Στο φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στην OPAP Arena θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, μαζί με τους: Βλαχοδήμο, Ρότα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα, Σιώπη, Μάνταλο, Μπακασέτα, Μασούρα και Παυλίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αγγελόπουλοι: «Με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει μέχρι τέλους να ανοίγει δρόμους προς την κορυφή»
"Η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του είναι δεδομένη, ισχυρή κι έχει κερδηθεί με έργο, με ανθεκτικότητα με συνέπεια, αλλά και με αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους" ανέφεραν μεταξύ άλλων
Γιώργος Μπαρτζώκας και αδελφοί Αγγελόπουλοι