Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ελλάδα – Πορτογαλία 0-4: Έχασε την πρώτη θέση η Εθνική U21

Ελλάδα – Πορτογαλία 0-4: Έχασε την πρώτη θέση η Εθνική U21
ΦΩΤΟ Intime

Η Εθνική Ελλάδας U21 ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια 4-0 από την Πορτογαλία στον “τελικό” για την πρώτη θέση του ομίλου και πλέον ελπίζει για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2023 μόνο ως καλύτερη δεύτερη.

Η “γαλανόλευκη” ξεκίνησε άσχημα το ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα από τέρμα του Καρβάλιο, με τους Ίβηρες να “καθαρίζουν” την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο, με πέναλτι του Φάμπιο Βιέιρα και ένα τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις από τον Φάμπιο Σίλβα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Αραούζο έδωσε διαστάσεις θριοάμβου στη νίκη της Πορτογαλίας, που την έφερε στην  πρώτη θέση του ομίλου και το +2 από την Ελλάδα.

Οι συνθέσεις στο Ελλάδα – Πορτογαλία

Ελλάδα (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης – Διαμαντής (83′ Αντζουλάς), Γιάννης Χριστόπουλος, Μιχελής – Λιάσος (46′ Ευθύμης Χριστόπουλος), Κανελλόπουλος (46′ Αθανασακόπουλος), Τσιγγάρας, Σουρλής (83′ Κουτσουπιάς), Ζαγαρίτης – Τζόλης, Ιωαννίδης (73′ Σαρδέλης).

Πορτογαλία (Ρούι Ζόρζε): Μπιάι – Κουαρέσμα, Πενέτρα, Ζοάο Μάριο (Τιάγκο Αραούζο), Ταβάρες (79′ Αλμέιντα) – Τιάγκο Ντάντας – Μπερνάρντο, Καρβάλιο (73′ Φόλια), Φάμπιο Βιέιρα (60′ Αφόνσο Σόουζα) – Ράμος (60′ Ενρίκε Αραούζο), Φάμπιο Σίλβα.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Πορτογαλία 19 (7 ματς)
2. Ελλάδα 17 (8 ματς)
3. Ισλανδία 9 (7 ματς)
4. Λευκορωσία 9 (7 ματς)
5. Κύπρος 8 (7 ματς)
6. Λιχτενστάιν 0 (8 ματς)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις