Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελλάδα – Ρωσία: «Κυρίαρχη» η Εθνική προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ελλάδα – Ρωσία: «Κυρίαρχη» η Εθνική προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες
ΦΩΤΟ intime

Η Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών επικράτησε με 13-10 στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά της Ρωσίας και εξασφάλισε το “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα ήταν “κυρίαρχο” του αγώνα από την αρχή και δεν “λύγισε” ούτε όταν οι Ρώσοι μείωσαν στο ένα γκολ, για να πάρουν στο τέλος μία “καθαρή” νίκη. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος με 5 γκολ, ενώ το πιο σημαντικό τέρμα πέτυχε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, με τον Ζερβεδά να “κατεβάζει τα ρολά” στην τελευταία περίοδο.

Η ελληνική ομάδα του πόλο των ανδρών εξασφάλισε έτσι την 11η συνεχόμενη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες (και 16η συνολικά), επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί μία από τις μεγάλες “δυνάμεις” του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-5, 11-9, 13-10

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 5, Γαλανίδης.

Ρωσία: Κοστρόφ, Σουτσκόφ, Κισέλεφ 1, Ντερεβιάνκιν, Ασάεφ 1, Χαρκόφ 5, Μερκούλοφ 2, Ναγκάεφ 1, Προνίν, Χολόντ, Λισούνοφ, Σεπέλεφ, Ιβάνοφ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις