Αθλητικά

Ελλάδα – Σκωτία: Ο διαιτητής Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την UEFA στο πρώτο παιχνίδι του Nations League

Ο elite Γερμανός διαιτητής θα διευθύνει τον πρώτο αγώνα της Ελλάδας με τη Σκωτία στο Nations League
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ελλάδα ετοιμάζεται το πρώτο παιχνίδι με τη Σκωτία στα πλέι οφ του Nations League και η UEFA ανακοίνωσε ότι διαιτητή του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, ο οποίος είναι γνώριμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την elite κατηγορία της UEFA, ο Τομπίας Στίλερ θα βρεθεί στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” για το Ελλάδα – Σκωτία, μετά από μία σειρά αγώνων στην ελληνική Super League, μεταξύ των οποίων και το φετινό Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1.

Στο ματς της Εθνικής Ελλάδας, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς, 4ος ο Μάρτιν Πέτερσεν και στο VAR οι Σέρεν Στορκς, Μπέντζαμιν Κόρτους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Εκουαδόρ – Γερμανία 2-1: Μεγάλη ανατροπή για τον Ισημερινό, το γκολ του Πλάτα τον έστειλε στους «32» του Μουντιάλ
Το Εκουαδόρ όχι μόνο πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο Μουντιάλ του 2026 αλλά πήρε και το πρώτο του "τρίποντο" σε αυτό το τουρνουά, που το στείλει στην επόμενη φάση
ΦΩΤΟ reuters