Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ελλάδα – Τουρκία: Με πέντε «αιώνιους» η δωδεκάδα της εθνικής

Ελλάδα – Τουρκία: Με πέντε «αιώνιους» η δωδεκάδα της εθνικής
Intime.gr

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής ομάδας για την αναμέτρηση με την Τουρκία (18:00, NewsIt.gr, Novasports Prime) στα Άνω Λιόσια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Γνωστή έγινε και αυτή των “γειτόνων”.

Στην 12άδα της Εθνικής μπάσκετ για το “μεγάλο” ματς ε την Τουρκία βρίσκονται ο Γιώργος Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό, καθώς και τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού (Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάους, Γιώργος Πρίντεζης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης).

Εκτός έμεινε ο Μιχάλης Λούντζης, που έχει υποστεί διάταση στον λαγονοψοΐτη αριστερά και η κατάσταση του παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο.

Η 12άδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

Ρογκαβόπουλος, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Σλούκας, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μουράτος, Μωραϊτης, Κουζέλογλου, Γόντικας.

Εκτός έμειναν επίσης οι Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Γιώργος Καμπερίδης (ΠΑΟΚ) και Γιώργος Τσαλμπούρης (Απόλλωνας Πάτρας).

Την ίδια στιγμή, ο Ορούν Ενέ της Τουρκίας κατέληξε στην δωδεκάδα της Τουρκίας. Σε αυτή βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές και ο Μελίχ Μαχμούτογλου της Φενέρμπαχτσε, που έφτασαν το βράδυ της Πέμπτης από την Κωνσταντινούπολη.

Η 12άδα της Τουρκίας

Μπουγκραχάν Τουντσέρ (Εφές), Ντογκούς Οζντεμίρογλου (Νταρουσάφακα), Κενάν Σιπάχι (Μπέτις), Μελίχ Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε), Μετετσάν Μπιρσέν (Φενέρμπαχτσε), Μουχσίν Γιασάρ (Τόφας), Ογκούζ Σαβάς (Μπαχτσεσεχίρ), Οκμπέν Ουλουμπάι (Γαλατάσαραϊ), Ονουράλπ Μπιτίμ (Μπούρσασπορ), Σαντίκ Εμίρ Καμπατσά (Γαλατάσαραϊ), Σαμέτ Γκεγίκ (Τουρκ Τέλεκομ), Σέιν Λάρκιν (Εφές).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις