Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ελλάδα – Τουρκία: Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ για την Εθνική ομάδα μπάσκετ

Ελλάδα – Τουρκία: Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ για την Εθνική ομάδα μπάσκετ

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ αντιμετωπίζει απόψε (21:00, ΕΡΤ1) την Τουρκία στο ΟΑΚΑ στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της για το τουρνουά Ακρόπολις.

Μετά τις νίκες με Πολωνία και Γεωργία, η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ θα δώσει το δυνατότερο παιχνίδι της στο τουρνουά απέναντι στην Τουρκία, η οποία έχει υψηλές βλέψεις στο φετινό Eurobasket, έχοντας στη σύνθεση της αρκετούς παίκτες από το NBA.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκε από την Πολωνία, το βράδυ της Πέμπτης, στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του τουρνουά, ωστόσο το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ διαφοερετικό.

Όσον αφορά το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, θα παραταχθεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεση του, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να επιστρέφει στη δράση, μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τη Γεωργία.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι γεμάτο, καθώς τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Ο αγώνας απέναντι στην Τουρκία αποτελεί την πρόβα Τζενεράλε πριν τα παιχνίδια με Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη συνέχεια ακολουθεί το Eurobasket.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις