Αθλητικά

Ελλάδα – Βοσνία: Με Τσίμιροτ στο Φάληρο οι Βόσνιοι!

Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Βοσνίας για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.  Στις επιλογές του προπονητή της Βοσνίας συμπεριλήφθηκε ο χαφ του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αποστολή της Βοσνίας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπέγκοβιτς, Σέχιτς, Πίριτς, Σούνιτς, Βράνιες, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μπίτσαξιτς, Κότσαλιτς, Ζουκάνοβιτς, Πιάνιτς, Μεντούνιανιν, Τσίμιροτ, Γιάγιαλο, Βίστσα, Κρούνιτς, Σούσιτς, Χαΐροβιτς, Λούλιτς, Μιλίτσεβιτς, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς, Τζούριτς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Ο Τζολάκης «κατέβασε ρολά» στη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας της Premier League κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους»
Οι “Τίγρεις” επέστρεψαν στην Premier League μετά από εννέα χρόνια και το έκαναν με ηχηρό τρόπο, με τον Έλληνα πορτιέρε να εμπνέει σταθερότητα
ΦΩΤΟ Reuters