Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελλάδα – Βραζιλία 23-4: Νέα επιβλητική νίκη για την Εθνική στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο ανδρών

Ελλάδα – Βραζιλία 23-4: Νέα επιβλητική νίκη για την Εθνική στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο ανδρών
ΦΩΤΟ eurokinissi αρχείου

Η Ελλάδα έκανε… περίπατο και στο δεύτερο παιχνίδι της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα, με την Εθνική Ομάδα πόλο των ανδρών να “διαλύει” με 23-4 και τη Βραζιλία.

Μετά το 24-6 επί της Κίνας στην πρεμιέρα της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, η Εθνική Ομάδα πόλο των ανδρών ήταν ασταμάτητη και κόντρα στη Βραζιλία, πανηγυρίζοντας μία νέα επιβλητική νίκη. Παρά το 2-2 στο ξεκίνημα του αγώνα, η Ελλάδα πάτησε στη συνέχεια το… γκάζι και με ένα εκπληκτικό σερί 20-1, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της.

Η Ελλάδα έχει πλέον μπροστά της παιχνίδι με τη Γαλλία, όπου θα ψάξει το 3/3 και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 4-0, 6-0, 7-1

 

Οι συνθέσεις και τα γκολ στο Ελλάδα – Βραζιλία

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς (2), Σκουμπάκης (1), Γκιουβέτσης, Παπαναστασίου (2), Γκίλλας (3), Αργυρόπουλος (3), Παπανικολάου (1), Κάκαρης (3), Νικολαϊδης (1), Φουντούλης (4), Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος (3)

Βραζιλία: Μπαρέλα, Καμπράλ, Ναρντάτσι, Κουτίνιο, ντε Ολιβέιρα, Ραφαέλ Ρεάλ (1), Πέδρο Ρεάλ, Βινίσιους, ντα Σίλβα, Γκιμαράες (1), Ρικάρντο Σίλβα, Κασραλάντε, Μέντες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις