Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελπίδες για Παναθηναϊκό! Ο Ανουάρ θέλει να φύγει από την Βαγιαδολίδ

Ελπίδες για Παναθηναϊκό! Ο Ανουάρ θέλει να φύγει από την Βαγιαδολίδ
ΦΩΤΟ intime

Στην αποκάλυψη πως ο Ανουάρ Τουχαμί θα ήθελε να αποχωρήσει από την Βαγιαδολίδ προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό πως θα ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν τον -δανεικό από την Βαγιαδολίδ- Ανουάρ Τουχαμί, αλλά οι προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή των “πρασίνων”, Τσάβι Ρόκα, έπεσαν στο κενό αναφορικά με αυτή την υπόθεση, αφού ήταν αρνητικοί τόσο ο παίκτης όσο και η ισπανική ομάδα.

Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Βαγιαδολίδ όμως σήμερα (2/8) αφήνουν… χαραμάδα ελπίδα στον Παναθηναϊκό, καθώς αποκάλυψε πως ο Ανουάρ έμεινε πολύ ευχαριστημένο από το διάστημα που πέρασε στην Ελλάδα και ενημέρωσε τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας πως επιθυμεί να αποχωρήσει αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση.

“Ο Ανουάρ ολοκλήρωσε πολύ ευχαριστημένος τη σεζόν στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Μας ενημέρωσε για την πρόθεση του να αποχωρήσει εάν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Η αποχώρηση δεν είναι η μοναδική επιλογή του Ανουάρ, ωστόσο πιστεύει πως θα έχει καλύτερο μέλλον κάπου αλλού”, ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις