Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έλτσε – Ατρόμητος 6-1: Βαριά φιλική ήττα για τους Περιστεριώτες

Έλτσε – Ατρόμητος 6-1: Βαριά φιλική ήττα για τους Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος υπέστη βαριά ήττα στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Ισπανία. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έχασε με 6-1 από την Έλτσε, εμφανίζοντας αρκετές αδυναμίες, τις οποίες θα πρέπει να δουλέψουν οι Περιστεριώτες, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο Άνχελ Λόπεθ ξεκίνησε με 4-2-3-1, με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια και τους Γκαλβάο-Στρούγγη στα στόπερ. Δεξί μπακ αγωνίστηκε ο Βασιλαντωνόπουλος και αριστερό ο Αθανασίου, με τους Οικονομίδη και Σάλομον στα αμυντικά χαφ. Μπροστά τους ο Μουνίθ, στα εξτρέμ οι Μπετινέλι και Τζαβίδας, ενώ μοναδικός προωθημένος ληταν ο Κουλούρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστάθηκαν όλοι πλην του Μανδά, για να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο οι Τριμμάτης, Κιβρακίδης, Καρτάλης, Χατζηισαΐας, Σάνι, Νάτσος, Πισάνο, Τομάσεβιτς, Κωτσόπουλος, Τσακίρης, ενώ αγωνίστηκε και ο Μπουλάρι.

Τα γκολ της ισπανικής ομάδας πέτυχαν οι Καρίγιο (9′), Κιβρακίδης (σ.σ. αυτογκόλ στο 48′), Μπογέ (58′, 83′), Τομάσεβιτς (σ.σ. αυτογκόλ στο 65′) και Πιάτι (89′). Το γκολ του Ατρομήτου το σημείωσε ο Κωτσόπουλος με πέναλτι.

Πλέον, ακολουθούν τα φιλικά με Βαλένθια (21/7), Χετάφε (24/7), Λεβάντε (27/7, 20:00) και Ρεάλ Σαραγόσα (30/7, 20:00).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις