Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ενέδρα θανάτου στον διαιτητή Θανάση Τζήλο – Κούγιας: Κινδυνεύει να μείνει παράλυτος!

Ενέδρα θανάτου στον διαιτητή Θανάση Τζήλο – Κούγιας: Κινδυνεύει να μείνει παράλυτος!

Άλλο ένα κρούσμα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Άνανδρη επίθεση δέχθηκε ένας από τους καλύτερους διαιτητές στην Ελλάδα.
Σοκάρει η περιγραφή του Αλέξη Κούγια στο newsit.gr: «Ήταν μέσα στα αίματα από το κεφάλι μέχρι τα πόδια».
Πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τι δήλωσε ο διοικητής στο newsit.gr.

Μόνο σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα περιγράφει ο Αλέξης Κούγιας για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής της Superleague Θανάσης Τζήλος το πρωί στην Λάρισα. Ο κ. Κούγιας μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όσα του διηγήθηκε ο κ. Τζήλος για τα όσα έζησε.

Σύμφωνα με το διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Παναγιώτη Νάνο, ο Θανάσης Τζήλος πήγε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο, με τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια. Έγιναν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί φοβούμενοι ότι μπορεί να υπήρχε κάποιο εσωτερικό πρόβλημα στον ασθενή, αλλά όλα πήγαν καλά και ο διαιτητής θα βγει από το νοσοκομείο, πιθανότατα, σήμερα το βράδυ.

Ακούστε τον διοικητή του νοσοκομείου, Παναγιώτη Νάνο

Του διέλυσαν την επιγονατίδα

Περιγράφοντας ο Αλέξης Κούγιας τι αντίκρυσε στο νοσοκομείο είπε: «Είδα έναν άνθρωπο μέσα σε μια λίμνη αίματος από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Παρά το ότι του είχαν προσφέρει ήδη τις πρώτες βοήθειες αιμορραγούσε συνεχώς. Υπήρχε ο κίνδυνος και δεν γνωρίζω αν διέφυγε τον κίνδυνο να έχει κονιορτοποιηθεί η επιγονατίδα του. Ο κίνδυνος του κατάγματος στην επιγονατίδα ήταν πάρα πολύ σοβαρός με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος».

Καρέ – καρέ η επίθεση στον Θανάση Τζήλο

«Τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και δεν το είχε αντιληφθεί. Κατέβηκε σε ένα αρτοποιείο πήρε ένα κουλούρι και ξαναγύρισε στο αυτοκίνητό του. Σταμάτησε ένα αυτοκίνητο μπροστά σε απόσταση 10 μέτρων από το αυτοκίνητό του και κατέβηκαν 3 με full face κουκούλες κρατώντας στα χέρια τους μια βαριοπούλα», περιγράφει ο κ. Κούγιας.

Και συνεχίζει: «Με την βαριοπούλα έσπασαν το τζάμι τον έβγαλαν έξω και άρχισαν και οι 3 να τον χτυπούν απάνθρωπα σε όλα τα σημεία του σώματός του. Η πρόθεσή τους ήταν να τον σακατέψουν. Έχασε τις αισθήσεις του και γι’ αυτό δεν μπορούσε στην αρχή στους αστυνομικούς να περιγράψει αυτούς που τον περίμεναν. Είναι ένας άνθρωπος κόσμημα. Είναι πολιτικός μηχανικός και πολλά χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου. Είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές της Ελλάδας και είναι στην πρώτη εθνική. Είναι ένας άνθρωπος ακέραιος».

Ακούστε τον Αλέξη Κούγια για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο

Οι εικόνες από το σημείο που έγινε η επίθεση είναι σοκαριστικές

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις