Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ενές Καντέρ κατά Εργκίν Αταμάν: «Καλός προπονητής, αλλά όχι καλός άνθρωπος»

Ενές Καντέρ κατά Εργκίν Αταμάν: «Καλός προπονητής, αλλά όχι καλός άνθρωπος»

Ο Ενές Καντέρ δεν σταματάει να ρίχνει “βολές” στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αποτέλεσμα να είναι επικηρυγμένος στην Τουρκία. Στο στόχαστρο του 31χρονου Τούρκου σέντερ βρίσκεται, όμως, και ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Τούρκο πρόεδρο.

Ο Ενές Καντέρ δεν διστάζει να λέει τη γνώμη του, όσο και να δυσαρεστεί κάποιους. Ο πρώην NBAερ ρωτήθηκε για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στους πράσινους λόγω του Εργκίν Αταμάν, τον οποίο χαρακτήρισε καλό προπονητή αλλά κακό άνθρωπο, με αφορμή και την πρόσφατη συνάντηση του προπονητή του τριφυλλιού με τον Ερντογάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο BasketNews:

«Ένα πράγμα για τον Αταμάν είναι ότι είναι καλός προπονητής, αλλά δεν είναι καλός άνθρωπος. Όταν ο Ερντογάν ήρθε τελευταία φορά στην Ελλάδα, ήταν από τα πρώτα άτομα που του έσφιξαν το χέρι. Ήταν επίσης προπονητής της εθνικής Τουρκίας, και έκανε τραγική δουλειά — και ως προπονητής και ως άνθρωπος.

Οπότε, δεν θέλω να παίξω για αυτόν. Προσπάθησε να με φέρει στις ομάδες του πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά μόνο και μόνο λόγω του χαρακτήρα του, δεν ήθελα να παίξω για αυτόν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις