Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ένινγκ: “Να κατακτήσουμε το Κύπελλο”

Ένινγκ: “Να κατακτήσουμε το Κύπελλο”
ΦΩΤΟ intime

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε ως στόχο για τον Άρη ο προπονητής της ομάδας, Μίκαελ Ένινγκ, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Sport Bild” για την Bundesliga.

O προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, μίλησε για την νέα κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο λόγω κορονοϊού, ενώ για τους στόχους της ομάδας φέτος, οι οποίοι σύμφωνα με το Γερμανό είναι η καλή παρουσία στα πλέι οφ και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή “Sport Bild” ο Ένινγκ είπε: “Ελπίζω να πάμε καλά στα playoffs και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ζει για το ποδόσφαιρο, βγάζει το πάθος της, οπότε της κόστισε αρκετά η παύση. Δυστυχώς, όλα σταμάτησαν, αλλά τώρα περιμένουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου”.

Ο 55χρονος τεχνικός τόνισε για το παράδειγμα της Bundesliga αναφορικά με την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων σε όλη την Ευρώπη: “Με την εμπειρία που αποκτήσαμε, είδαμε τι πρέπει να γίνει για να προετοιμάσουμε τους αγώνες. Σίγουρα το ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετικό, διότι οι παίκτες έμειναν εκτός προγράμματος για μεγάλο διάστημα, θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο για να φτάσουν στο σημείο που θέλουν και νομίζω ότι θα είναι πιο συνειδητοποιημένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις