Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ένταση στην άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών της Superleague!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Superleague συνεδριάζουν εκτάκτως αυτή την ώρα, έπειτα από κάλεσμα που τους έκανε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Γιώργος Μποροβήλος, προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχουν δώσει το “παρών”, σε αντίθεση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη. Οι τόνοι είναι υψηλοί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης, με τους ισχυρούς άνδρες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να έχουν έντονους διαλόγους με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, Θόδωρο Γιαννίκο και Κώστα Καραπαπά.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρευρέθηκε στη συνάντηση, ενώ τα έβαλε για ακόμα μία φορά με τον διαιτητή του ημιτελικού Κυπέλλου της Τούμπας, Παππά. “Ο Παππάς ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, έθεσε θέμα παραίτησης του Γιώργου Μποροβήλου, την οποία ζήτησε και ο Ιβάν Σαββίδης.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία ανούσια συνάντηση, καθώς δεν υπάρχει ατζέντα. Ο κάθε ιδιοκτήτης αναφέρεται σε όποιο θέμα τον απασχολεί.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε